Hypnose Coaching Limburg

Hypnose Coaching Limburg

Wanneer u niet de doelen bereikt die u zo graag wilt bereiken is het goed om een Hypnose Coach in te schakelen. De reden waarom u – ondanks uw wilskracht – op het huidige niveau blijft is dat uw onbewuste niet meewerkt.

Het Onbewuste

Het onbewuste deel van uw brein is de baas over onze gedachten. Dit is belangrijk om te weten want de gedachten zijn de aansturing (kapitein) over ons gedrag (bemanning). Dit betekent dat u misschien wel verandering wenst in uw gedrag, maar dat u dit niet volhoudt.

Comfortzone

Comfortzone is het gebied waarin u zich prettig vind. Ondanks dat u andere wensen heeft, om zich te verbeteren, mentaal – fysiek – spiritueel, blijft u in dit gebied want uw onbewuste zal hiervoor zorgen. U voelt zich hier, zeg maar, veilig want het is vertrouwd.

Niet dat het u verder helpt, dat heeft u al gemerkt, maar u kunt het niet helpen om te veranderen. Het lukt u niet vanzelf zoals blijkt uit onderstaand voorbeeld.

Afvallen met Hypnose

De meeste mensen die willen afvallen starten met een dieet. Vaak is dit een nieuw dieet waarvan de resultaten ‘verbluffend’ zijn. Men start met goede moed dit nieuwe dieet en men gaat afvallen, althans in de eerste weken. Vervolgens gebeurt er iets vreemds; uw lichaam – en gedachten beginnen de afvallen tegen te werken. Het eindresultaat is dat men, min of meer, het dieet volmaakt om dan maar weer snel terug te gaan naar oude eetpatroon. Het gevolg hiervan is dat de kilo’s weer snel terug zijn en soms komen er meer kilo’s terug dan bij de start aanwezig waren.

“Veranderen begint bij begrijpen”

Hypnose Coaching

Gedachten veranderen gaat dus niet vanzelf. Om je gedachten blijvend te veranderen zul je dit moeten corrigeren. Door te werken met een deskundige Hypnose Coach gaat hij u leren hoe u zelf deze gedachten kunt wijzigen, snel en eenvoudig.

Hypnose Therapie

De methode van Hypnose Therapie toepassen kan voor iedereen, man en vrouw en is geschikt voor leeftijden vanaf ca. 13 jaar. Hoe meer u ervoor open staat hoe beter het gaat werken zodat u, daadwerkelijk, veranderingen gaat zien in uw leven.

Wanneer gaat u starten met Hypnose Coaching ?